Wednesday, March 21, 2018

Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad - Agrobank (25 Mac 2018)

Jawatan Kerja Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad - Agrobank logo www.ohjob.info macc 2018
Kerja Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad - Agrobank Mac 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Pertanian Malaysia Berhad - Agrobank Mac 2018 seperti berikut:-

1. Assistant Manager
2. Section Head, IT Transformation
3. Unit Head, HQ Operation (Security)
4. Head of Corporate Services Department
5. Database Administrator

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 Mac 2018

At Agrobank, our mission is to provide a holistic range of financial services and banking facilities with a focus on the agricultural sector.We dedicate our priority to the needs of our customers by providing attractive products and services such as savings activities, banking services, takaful, financing and advisory services.

Agrobank (dahulunya dikenali sebagai Bank Pertanian Malaysia, singkatan BPM) adalah sebuah bank milik kerajaan di bawah bidang kuasa Menteri Kewangan Diperbadankan. Pembiayaan Bank dalam sektor pertanian adalah didorong oleh dasar yang ditetapkan oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA).

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments